Wil jij het liefst iedere dag Happy Socks dragen? En dan op de meest voordelige manier? Dan zit je hier helemaal goed! Bij DeSokkenbaas.nl is het namelijk mogelijk een abonnement te nemen op de vrolijkste sokken van de wereld: Happy Socks!

Waarom Happy Socks?

Happy Socks wil geluk, blijheid en warmte verspreiden, overal ter wereld. Wil jij helpen? Dat kan al heel eenvoudig, met je sokken. Uiteraard niet met saaie, zwarte sokken, maar supervrolijke, gekleurde sokken met originele printjes! Wie wordt er niet blij van die sokken? Sokken van Happy Socks zijn niet alleen leuk om te zien, maar zijn ook van hoge kwaliteit. Zo kun jij extra lang genieten van je unieke sokken en hoeft er minder geproduceerd te worden, ook fijn voor het milieu dus!

Happy Socks Sale

Ben jij een echte sokkenbaas (in wording) en wil jij de leukste sokken dragen op de voordeligste manier? Dat begrijpt DeSokkenbaas.nl maar al te goed. Omdat het leven al druk genoeg is en jij waarschijnlijk geen tijd hebt om stad en land af te speuren naar aanbiedingen van Happy Socks, is dit wellicht dé oplossing voor jou: een sokkenabonnement op Happy Socks! Een abonnement is voordelig, omdat je geen verzendkosten betaald. Benieuwd hoe het werkt?

Abonnement op Happy Socks

Herken je jezelf in bovenstaand stukje? Dan is een sokkenabonnement op Happy Socks wellicht geen overbodige luxe voor jou! Je krijgt namelijk, zo vaak als jij wil, unieke sokken van Happy Socks thuisgestuurd. DeSokkenbaas.nl zoekt iedere maand, iedere twee of drie maanden nieuwe sokken voor je uit. Steeds weer een verrassing op je deurmat, hoe klinkt dat? Het enige dat jij hoeft te doen, is het doorgeven van je maat, je gegevens en hoe vaak je nieuwe sokken wil ontvangen. Handig!

De voordelen van een sokkenabonnement van DeSokkenbaas.nl:

  • 200+ soorten Happy Socks;
  • Eerste boxershort wordt binnen één dag geleverd;
  • Je betaalt slechts 5 euro voor het eerste paar sokken;
  • Eén keer bestellen, daarna kost het kopen van sokken je geen tijd meer;
  • Ook mogelijk als cadeau;
  • Je bepaalt zelf hoe vaak je nieuwe sokken wil ontvangen;
  • Aangesloten bij Webshop Keurmerk.

Over Happy Socks

Viktor Tell en Mikael Söderlich hadden in 2008 het idee om de beste, eerlijkste en vrolijkste sokken te produceren die er zijn en zo is het merk Happy Socks ontstaan. De sokken worden gemaakt in onder andere Turkije en Italië en er worden strenge eisen gesteld aan de fabrieken. Kinderarbeid is verboden en er mogen geen extreem lange dagen gewerkt worden. Ben je op zoek naar de mooiste en vrolijkste, maar ook naar eerlijke sokken? Dan heb je met Happy Socks jouw perfecte sokken gevonden.

Klanten over Happy Socks van De Sokkenbaas

Er zijn je inmiddels veel tevreden sokkenbazen voorgegaan. Op onze Facebook-pagina zijn regelmatig ingestuurde foto’s van blije sokkenbazen te zien. Ook op Kiyoh, de onafhankelijke klantbeoordelingenwebsite, is duidelijk dat de sokken van Happy Socks echt doen wat de bedoeling is: het verspreiden van geluk, kleur en blijheid!

DeSokkenbaas.nl – Tijdvooreennieuwe.nl

DeSokkenbaas.nl is onderdeel van Tijdvooreennieuwe.nl. Op Tijdvooreennieuwe.nl kun je terecht voor abonnementen op boxershorts en sokken van A-merken. Onderbroeken zijn er voor heren van Björn Borg (ook voor dames), IAMTORO en Muchachomalo. De twee sokkenmerken zijn Unabux en, uiteraard, Happy Socks.