Klik om te filteren op merk, maat of prijs.
Bekijk:

Enig resultaat

Iedereen kent Björn Borg, als het vertrouwde sportmerk en natuurlijk als de bekende tennisser die het merk heeft opgericht. De boxershorts zijn niet meer weg te denken op de markt voor ondergoed, maar het merk heeft natuurlijk ook andere artikelen, zoals sokken! En als echte sokkenbazen hebben we die natuurlijk in onze collectie. Zo kun je hier niet alleen sokken voor iedere dag kunt scoren, maar bieden we ook professionele sportsokken aan.

Sportsokken Björn Borg

Omdat de sokken van Happy Socks en Unabux al lekker opvallend zijn (naast dat ze heerlijk zitten natuurlijk), hebben we ook sportsokken van Björn Borg in onze collectie opgenomen. De sokken zijn basic maar toch stijlvol, perfect om in te sporten en hebben een padding aan de onderkant. Ben jij op zoek naar sokken die lekker zitten, jouw sportprestaties ten goede doen en er ook nog goed uitzien? Dan zijn de sportsokken van Björn Borg voor jou gemaakt! Je kan kiezen voor wit of donkerblauw.

Sneakersokken Björn Borg

Naast sportsokken en sokken voor iedere dag, kunnen ook sneakersokken handig zijn om te hebben. Er zijn wellicht momenten dat je jouw gekleurde sokken liever niet draagt of waarbij het niet zo gepast is dat je sokken zichtbaar zijn. De lage sneakersokken verdwijnen in je schoenen, ideaal!

Over Björn Borg

De persoon Björn Borg is geboren in 1956 en iets minder dan 20 jaar later speelde hij voor het eerst op Wimbledon. Björn Borg is in 1984 ontstaan met sportartikelen, in 1993 kwam Björn Borg pas met de eerste ondergoedcollectie en in 2004 heeft het merk de onderbroekenmarkt veroverd met vrolijke prints in alle kleuren van de regenboog. De sportartikelen zijn altijd in de collectie gebleven, zoals de sportsokken. Na een aantal jaren in Nederland te hebben ontworpen, is het merk Björn Borg teruggegaan naar Stockholm: de geboortestad van de tennisser, waar het merk ooit begon.

Klanten over DeSokkenbaas.nl

DeSokkenBaas.nl heeft al vele sokkenbazen blij mogen maken met een paar sokken of een abonnement. Op onze Facebook-pagina zie je regelmatig een ingestuurde foto van een blije sokkenbaas en op de onafhankelijke klantbeoordelingen-website Kiyoh lees je alle positieve recensies! Lees alle beoordelingen op Kiyoh.

Contact met DeSokkenbaas.nl

DeSokkenBaas.nl is een onderdeel van de website Tijdvooreennieuwe.nl. Tijdvooreennieuwe.nl biedt klanten boxershortabonnementen op IAMTORO, Muchachomalo en Björn Borg en sokkenabonnementen op de merken Happy Socks en Unabux. Bij DeSokkenbaas.nl kies je jouw sokken zelf uit en koop je ze per paar. Wil je contact met ons omdat je een vraag hebt of iets wil laten weten? Dat kan per e-mail: info@desokkenbaas.nl. Onze sokkenbazen helpen je graag!