Door Aid Henic

Welke sokken passen bij jou en welke sokken zijn het beste cadeau?

De keuze is reuze bij De Sokkenbaas, dus we begrijpen het goed als je soms door de bomen het bos niet meer ziet en niet weet welke sokken je wil kopen of cadeau wil geven. Speciaal voor jou, om je te verlossen van je keuzestress, hebben we er een artikel aan gewijd. Lees snel verder en ontdek welk type sok bij jou past! En natuurlijk ook welke sokken in de smaak vallen bij je vrienden, familie of lover. Handig voor als je een cadeautje nodig hebt!

Lees verder

0
0
Door Aid Henic

Milieubewust leven met duurzame sokken

Duurzame sokken is misschien niet het eerste waar je aan denkt als we het hebben over milieubewust leven, maar toch, echt alle beetjes helpen! Net zoals jij, heeft iedere sok op deze aardbol invloed op het milieu. Met dit artikel helpen we jouw leven een stukje bewuster in te richten en geven we antwoord op de vraag: waar koop je duurzame sokken?

Lees verder

0
0
Door Aid Henic

Het perfecte cadeau om iemand te bedanken

Wil je iemand bedanken en ben je op zoek naar een cadeau? Niet geheel onverwacht wellicht, maar wij hebben het perfecte bedank-cadeautje voor je: sokken natuurlijk. En dat zeggen we niet alleen uit naam van De Sokkenbaas, een paar sokken als cadeau heeft ook echt alle voordelen die nodig zijn voor een ideaal bedankje. Het is een kleinigheidje, iedereen is blij met sokken (we hebben ze tenslotte allemaal nodig) en met sokken van Happy Socks en Unabux geef je een persoonlijk cadeau.

Lees verder

0
0
Door Aid Henic

Happy Socks, een vrolijke wereld?

Als we nog even gebruik willen maken van deze wereld, moeten we toch wat aardiger zijn voor Moeder Aarde. Dat is inmiddels wel duidelijk. Daarom is het helemaal niet raar als je wil weten hoe Happy Socks te werk gaat en sokken produceert. Want, ben je bewust bezig door Happy Socks te dragen of juist niet? En uiteraard ook belangrijk: hoe worden de mensen in het productieproces behandeld en is er geen sprake van kinderarbeid?

Lees verder

0
0
Door Aid Henic

Wat te doen op Valentijnsdag en wat geef je cadeau?

14 februari, Valentijnsdag: de dag om je stille liefde de liefde te verklaren of om jouw lover te laten weten dat je na al die jaren nog steeds van hem of haar houdt. Daar hoort natuurlijk een cadeautje bij! En iets leuks om te doen samen maakt de dag compleet. De Sokkenbaas heeft uiteraard genoeg ideetjes om het hart van jouw Valentijn (opnieuw) te veroveren… lees snel verder.

Lees verder

0
0
Door Aid Henic

Het schattigste cadeau voor een babyshower: sokjes van Happy Socks of Unabux

Babyshowers, babyborrels, kraamborrels en kraamfeesten. Ze zijn tegenwoordig ook in Nederland niet meer weg te denken. De babyshowers en babyborrels worden vaak georganiseerd naast de ‘ouderwetse’ kraamvisites die er natuurlijk nog steeds bijhoren. Extra veel momenten voor een cadeautje dus! Naast unieke sokken voor (de aanstaande) papa en mama heeft De Sokkenbaas de allerschattigste cadeaus voor baby’s.

Lees verder

0
0
Door Aid Henic

Cadeau voor hem: unieke sokken van Happy Socks of Unabux

Hij is jarig, geslaagd voor zijn examen, het is Vaderdag, hij heeft een nieuwe baan en ga zo maar door. Er zijn veel momenten om een cadeautje voor hem te kopen en dat is niet altijd even makkelijk. Hij heeft namelijk alles al of hij zegt dat hij geen cadeau wil. Cadeau-inspiratie geeft hij je meestal niet, dus daarom moet je zelf creatief zijn! De Sokkenbaas helpt je uiteraard graag met een leuk, origineel cadeau voor hem.

Lees verder

0
0
Door Aid Henic

Neem een abonnement op Happy Socks of Unabux en al je sokkenzorgen zijn voorbij!

Ken je dat? Een hoop schone sokken die veel op elkaar lijken, maar allemaal een iets ander kleurtje zwart hebben. Je kan natuurlijk niet over straat met verschillende sokken aan, dus de meest lijkende sokken gaan samen de sokkenlade in, zodat ze verder kunnen als paar. En zo zijn er nog meer onhandige sokkenzorgen, waarvan we je heel eenvoudig kunnen verlossen.

Lees verder

0
0
Door Aid Henic

Een origineel cadeau voor je beste vriendin

Beste vriendinnen ben je natuurlijk niet zomaar. Je kent elkaar al heel erg lang, bent samen opgegroeid en hebt op dezelfde school gezeten. Of misschien zijn jullie nog helemaal niet lang bevriend, maar heb je zo’n bijzondere klik dat je in een korte periode echt beste vrienden bent geworden: vriendschappen in allerlei soorten en maten. Wat soms een voordeel is en soms niet, is dat je vaak geen woorden nodig hebt, maar elkaars gedachte al kan lezen voor iemand iets zegt. In het geval van cadeaus, zie je waarschijnlijk direct of het cadeau in de smaak valt of niet. Doen alsof heeft geen zin, dus een origineel cadeau voor je beste vriendin dat bevalt is belangrijk.

Lees verder

0
0
Door Aid Henic

Een vrolijke Kerst met Unabux en Happy Socks!

Het einde van het jaar is alweer bijna aangebroken en dat betekent ook: bijna Kerstmis! Lekker eten, ‘vrede op aarde’, de Kerstman en natuurlijk veel cadeaus en een grote kerstboom. Wat we steeds meer zien in Nederland: de kerstsokken. Je kent ze wel, traditioneel hangen ze aan de openhaard voor de Kerstman, zodat hij er kerstcadeautjes en snoep in kan stoppen. We weten allemaal dat het een traditie is, maar waar komt deze kersttraditie eigenlijk vandaan?

Lees verder

0
0