Door Aid Henic

1 maart: hoe geef jij een complimentje vandaag?

Een complimentje krijgen is leuk, maar een complimentje geven is misschien nog leuker! Kun jij je herinneren wat de laatste keer was dat je iemand gecomplimenteerd hebt? Het kan er weleens bij inschieten bij de nuchtere Nederlander… Daarom is het wellicht extra leuk om op 1 maart de complimentendag niet zomaar aan je voorbij te laten gaan. Ben je niet zo van de woorden? Geef je compliment op een andere manier: met sokken bijvoorbeeld. Je kan zonder woorden heel veel zeggen met een persoonlijk paar sokken van Happy Socks of Unabux.

Lees verder

0
0
Door Aid Henic

Origineel cadeau voor aanstaande papa’s

Goed nieuws: er is nieuw leven in aankomst! Iemand in je omgeving wordt papa en dat heeft hij jou zojuist met heel veel trots verteld. Superleuk, maar bij een zwangerschap hoort natuurlijk een uniek cadeautje. En wij helpen jou daar graag mee op weg. We hebben meer dan genoeg coronaproof tips voor een geslaagd cadeau voor een aanstaande vader. Ook als jij zelf papa wordt over een half jaar en je wilt het fijne nieuwtje bekendmaken, kun je misschien wel een klein hulpmiddel gebruiken. Lees snel verder!

Lees verder

0
0
Door Aid Henic

Wat te doen op Valentijnsdag en wat geef je cadeau?

14 februari, Valentijnsdag: de dag om je stille liefde de liefde te verklaren of om jouw lover te laten weten dat je na al die jaren nog steeds van hem of haar houdt. Daar hoort natuurlijk een cadeautje bij! En iets leuks om te doen samen maakt de dag compleet. De Sokkenbaas heeft uiteraard genoeg ideetjes om het hart van jouw Valentijn (opnieuw) te veroveren… lees snel verder.

Lees verder

0
0
Door Aid Henic

Valentijn 2021: unieke valentijnscadeaus voor hem en haar

Het wordt uitpakken dit jaar op Valentijnsdag. Je liefje is tenslotte de enige bij wie je niet hoeft na te denken over de 1,5 meter afstand en de enige die je veilig mag en kan knuffelen. De kans is groot dat restaurants op 14 februari nog gesloten zijn en een hotel is ook niet echt gezellig zonder eet- en drinkgelegenheid, zwembad, sauna en wellnessfaciliteiten. In 2021 moeten we allemaal dus wat creatiever zijn om onze partner of stille liefde te verrassen! Heb jij al een leuk valentijnscadeau voor jouw liefje in petto? Er zijn natuurlijk alsnog genoeg ideeën voor een geslaagde Valentijnsdag in deze bizarre coronatijd. Lees dus snel verder!

Lees verder

0
0
Door Aid Henic

Happy sokken voor baby’s en kinderen

Alle sokken van Happy Socks en Unabux zijn vrolijk met levendige en kleurrijke prints. Maar heb je de sokjes van Unabux voor baby’s en jonge kinderen al eens gezien? Ze zijn er voor kinderen van 0 tot 12 maanden, van 12 tot 24 maanden en van 24 tot 36 maanden. Superhandig dus om alvast in te slaan als kraamcadeautjes of verjaardagen van je kleine neefjes, nichtjes, buurkinderen of kinderen van vrienden. Iedereen wordt blij van de vrolijke sokjes voor baby’s en kinderen van Unabux!

Lees verder

0
0
Door Aid Henic

Verschillende sokken: hot or not?

Je hoeft niet per se hoteldebotel te zijn om verschillende sokken te dragen. Nee, het is tegenwoordig helemaal in om geen identieke sokken aan te hebben. We helpen je natuurlijk graag met de leukste combinaties en je leest hier nog een aantal andere voordelen van het dragen van verschillende sokken. Benieuwd? Lees dan snel verder!Lees verder

0
0
Door Aid Henic

Enkelsokken van DeSokkenbaas.nl

Eigenlijk is het zonde van de mooie, kleurrijke prints, maar soms wil je nou eenmaal dat je sokken iets minder zichtbaar en opvallend zijn in je schoenen. Behalve als je die schoenen uittrekt natuurlijk. En dan komen enkelsokken van Happy Socks goed van pas!

Lees verder

0
0
Door Aid Henic

Leuke cadeaus in corona-tijd

Corona, we kunnen het eigenlijk al bijna niet meer horen. Toch zitten we nog steeds midden in de corona-tijd en moeten we er het beste van maken, ondanks alle maatregelen. Natuurlijk hebben wij wel wat ideetjes om de dagen wat aangenamer te maken. Lees snel verder!

Lees verder

0
0
Door Aid Henic

Trendy en warm de winter door met Happy Socks & Unabux

Onze winters worden steeds minder koud door klimaatverandering, maar toch zijn lekker warme sokken geen overbodige luxe in de minder warme maanden van het jaar. Ook zijn we deze winter meer thuis dan we gewend zijn, door het coronavirus uiteraard. Omdat we vaker op onze sokken lopen en ze dus sneller slijten, hebben we wellicht ook meer nieuwe sokken nodig. Benieuwd naar de trends voor deze winter? We geven je graag advies!

Lees verder

0
0
Door Aid Henic

Happy Socks in alle maten: voor jong en oud, klein en groot

Je kunt snel een pak sokken in de supermarkt meenemen, maar de sokken van Happy Socks zijn natuurlijk veel leuker. Er zijn Happy Socks voor bijna iedereen, voor de allerkleinsten, maar ook voor volwassen mannen. Happy Socks draag je namelijk niet alleen voor jezelf, maar ook voor iedereen in je omgeving. Man, vrouw, jong of oud: iedereen wordt een beetje vrolijker bij het zien van de levendige en kleurrijke sokken. En? Lijkt het je iets om mee te helpen met het verspreiden van geluk en blijheid op een supereenvoudige manier? Zelfs met Happy Socks maat 45 kun je meedoen. Leuk zelfs, hoe groter je voeten, des te meer je sokken opvallen. En dat is dus precies de bedoeling!

Lees verder

0
0