Door Aid Henic

Het perfecte cadeau om iemand te bedanken

Wil je iemand bedanken en ben je op zoek naar een cadeau? Niet geheel onverwacht wellicht, maar wij hebben het perfecte bedank-cadeautje voor je: sokken natuurlijk. En dat zeggen we niet alleen uit naam van De Sokkenbaas, een paar sokken als cadeau heeft ook echt alle voordelen die nodig zijn voor een ideaal bedankje. Het is een kleinigheidje, iedereen is blij met sokken (we hebben ze tenslotte allemaal nodig) en met sokken van Happy Socks en Unabux geef je een persoonlijk cadeau.

Kleinigheidje

Als iemand zomaar iets liefs of speciaals heeft gedaan om je te helpen, is dat een goed moment om iemand te bedanken met een cadeautje. Je bent op zoek naar een niet overdreven groot of duur cadeau, maar gewoon een kleinigheidje. Gewone, saaie sokken zijn niet leuk als cadeau, maar sokken van Happy Socks en Unabux juist wel! Check alle printjes, soorten en maten binnen onze collectie: Happy Socks en Unabux.

Iedereen heeft sokken nodig

Je kent waarschijnlijk maar weinig mensen die nooit sokken dragen. Sokken worden door iedereen gebruikt, dus je cadeau is sowieso geslaagd. Nu nog even het juiste printje uitzoeken en klaar!

Persoonlijk cadeau

Sokken zijn sokken, zou je denken, maar dat is bij Happy Socks en Unabux zeker niet het geval. Er zijn ontzettend veel kleuren, printjes en patronen. En daarom is er voor iedereen een passend paar sokken te vinden. Wil je je buurvrouw bedanken omdat ze je hond dit weekend heeft uitgelaten? Geef haar deze grappige hondensokken van Happy Socks. Of heb je de hele week bij je zus meegegeten, omdat je zelf iets te weinig tijd had om te koken? Geef haar deze macaronisokken om haar te bedanken.

Sokkenabonnement als cadeau

Wil je iemand met iets meer bedanken dan één paar sokken? Geef een abonnement en verras iemand maandelijks met nieuwe sokken van Happy Socks of Unabux. Je kiest zelf hoe lang en hoe vaak je de nieuwe sokken wilt laten bezorgen. Een abonnement is al mogelijk vanaf 3 maanden!

0
0
Door Aid Henic

Happy Socks, een vrolijke wereld?

Als we nog even gebruik willen maken van deze wereld, moeten we toch wat aardiger zijn voor Moeder Aarde. Dat is inmiddels wel duidelijk. Daarom is het helemaal niet raar als je wil weten hoe Happy Socks te werk gaat en sokken produceert. Want, ben je bewust bezig door Happy Socks te dragen of juist niet? En uiteraard ook belangrijk: hoe worden de mensen in het productieproces behandeld en is er geen sprake van kinderarbeid?

Milieubewust leven

Ja, het kan altijd beter: tweedehands kopen is beter dan nieuw, maar dat is in het geval van sokken toch een beetje lastig. De meeste mensen gooien sokken weg als ze niet meer gedragen worden, omdat ze kapot zijn of écht niet meer wit worden. Sokken kom je meestal niet tegen in de vintage store. En omdat we liever wel sokken aan onze voeten hebben, maken we natuurlijk een milieubewuste keuze.

Hier worden Happy Socks gemaakt

De sokken worden geproduceerd in Portugal, China, Peru, Italië en Turkije. De leveranciers worden gecontroleerd door bezoeken aan alle fabrieken. Minimaal één keer per jaar worden de vestigingen gecontroleerd en Happy Socks staat dagelijks in contact met alle leveranciers door middel van een productiekantoor in Istanbul.

Certificaten

Happy Socks eist van hun leveranciers dat ze in het bezit zijn van bepaalde certificaten:

Amfori BSCI

Dit certificaat reguleert situaties in de werkomgeving, inclusief veiligheid, werkuren, gezondheid en industriële compensatie en het verbieden van kinderarbeid.

SEDEX

Met een SEDEX-certificaat bewijst een bedrijf dat aan de principes van ethisch en sociaal duurzame productie voldaan wordt.

Oeko-Tex

Oeko-Tex is een certificatiesysteem voor materialen die gebruikt worden in een product. Het bevestigt het type materiaal en laat zien dat het eindproduct een correct geproduceerd product is vrij van gevaarlijke en giftige stoffen.

De Happy Socks Code of Conduct

Happy Socks heeft zelf ook een soort certificaat opgesteld, of eigenlijk een verduidelijking van de eigen eisen rondom milieu en sociale rechtvaardigheid: de Happy Socks Code of Conduct. De eisen zijn gebaseerd op de Universele Verklaring van Mensenrechten, de UN Overeenkomst over de Rechten van het Kind en de ILO 8 Core Conventions. Meer informatie hierover kun je vinden op http://www.happysocks.com/code_of_conduct.

Katoen

Happy Socks heeft als doel om de herkomst van het katoen dat gebruikt wordt, voor het grootste deel op een duurzame manier te verkrijgen tegen 2022.

Momenteel wordt de Happy Socks Kids-collectie geproduceerd met gecertificeerd organisch katoen. Het is Organic Content Standard (OCS) gemengd katoen. Deze katoensoort uit Turkije, India, China en Peru is organisch geoogst en is te tracken om details te kunnen zien zoals inkoop en behandeling van de katoenvezels. De fabrikanten waar Happy Socks mee samenwerkt moeten kunnen laten zien waar het katoen precies vandaan komt.

Vrij van gevaarlijke chemicaliën

Alle leveranciers en subleveranciers volgen de regulatie van REACH. Je mag er dus zeker van zijn dat je Happy Socks geen gevaarlijke chemicaliën bevatten.

0
0
Door Aid Henic

Wat te doen op Valentijnsdag en wat geef je cadeau?

14 februari, Valentijnsdag: de dag om je stille liefde de liefde te verklaren of om jouw lover te laten weten dat je na al die jaren nog steeds van hem of haar houdt. Daar hoort natuurlijk een cadeautje bij! En iets leuks om te doen samen maakt de dag compleet. De Sokkenbaas heeft uiteraard genoeg ideetjes om het hart van jouw Valentijn (opnieuw) te veroveren… lees snel verder.

Tips voor Valentijnsdag

Dineren bij kaarslicht in een goed restaurant of een filmpje pakken en daarna een drankje in jullie favoriete kroeg. Leuk, maar jullie zijn wel eens toe aan iets anders. Omdat wij goed begrijpen dat inspiratie soms ver te zoeken is, hebben we hier een aantal ideeën voor een geslaagde Valentijnsdag.

1. Blijf lekker thuis

Klinkt simpel, en dat is het eigenlijk ook. Maak het niet te bont, blijf lekker thuis en duik samen de keuken in. Kies jullie favoriete gerechten uit en maak het samen. Drankje erbij, je eigen muziek op de achtergrond en het allerbeste: je kunt de avond doorbrengen op je sokken, in je huispak en je hoeft niet tegen andere kleffe stelletjes aan te kijken.

2. Maak een romantische wandeling

Het is wel prettig als het niet met bakken uit de lucht komt vallen. In februari is die kans aanwezig, dus dit is een idee dat last minute eventueel aangepast kan worden. Of niet, want hoe fijn is het om na een frisse wandeling door de regen samen weer op te warmen binnen. Onder een dekentje op de bank of samen in een lekker warm bad.

3. Ga samen racen

Er is vast wel een kartbaan in de buurt waar jullie tegen elkaar kunnen racen. Ga de strijd aan en probeer elkaar te verslaan!

4. Doe een valentijnsspeurtocht

Zet een speurtocht uit voor je liefje. En dan niet zomaar een speurtocht, maar een langs alle plekken waar jullie bijzondere herinneringen aan hebben. Denk aan jullie eerste ontmoeting, jullie eerste kus en eerste date bijvoorbeeld.

5. Organiseer een huiskamerconcert

Vraag een bandje uit de buurt of, misschien nog veel leuker, vraag een straatmuzikant. Die wil misschien al voor een kleine bijdrage zijn muzikale kunsten laten horen om jullie een onvergetelijke Valentijnsdag te bezorgen.

Originele valentijnscadeaus

Nu je wat ideeën hebt voor Valentijnsdag, helpen we je ook graag met een geslaagd valentijnscadeau: let’s talk about socks! Natuurlijk hebben we de allerleukste sokken om jouw Valentijn mee te verrassen. Op deze Valentijnspagina hebben we de hartjessokken voor je verzameld. Maar natuurlijk kun je jouw Valentijn ook met andere Happy Socks verrassen. Kijk hier voor de complete collectie. Wist je dat het ook mogelijk is om je valentijnscadeau helemaal af te maken met een persoonlijke boodschap van jou voor je lover? Vul je bericht in tijdens het bestelproces en wij doen de rest!

0
0
Door Aid Henic

Het schattigste cadeau voor een babyshower: sokjes van Happy Socks of Unabux

Babyshowers, babyborrels, kraamborrels en kraamfeesten. Ze zijn tegenwoordig ook in Nederland niet meer weg te denken. De babyshowers en babyborrels worden vaak georganiseerd naast de ‘ouderwetse’ kraamvisites die er natuurlijk nog steeds bijhoren. Extra veel momenten voor een cadeautje dus! Naast unieke sokken voor (de aanstaande) papa en mama heeft De Sokkenbaas de allerschattigste cadeaus voor baby’s.

Babysokken van Happy Socks

Kleine voetjes, daar horen kleine sokjes bij! De Sokkenbaas heeft leuke sokjes voor baby’s en kids. Wat vind je bijvoorbeeld van deze giftbox met vier paar sokjes voor de allerkleinsten als kraamcadeau?

Babysokken van Unabux

De Sokkenbaas heeft een mooie collectie babysokjes van Unabux voor jou geselecteerd. Met olifanten, giraffes, bootjes of kersjes bijvoorbeeld. Kijk voor de totale collectie Unabux voor baby’s en kids in de shop en vind je perfecte cadeautje voor een babyshower of kraamfeestje.

Cadeau voor papa en mama

Ook de (aanstaande) ouders mogen niet vergeten worden in deze leuke en spannende tijd! De Sokkenbaas heeft originele sokken voor mannen en vrouwen die niet van saai houden. Een groot, vrolijk gekleurd aanbod van sokken van Happy Socks en Unabux voor mannen en vrouwen staat klaar om bewonderd te worden. Als je je keuze hebt gemaakt, worden de sokken de volgende dag al bij jou bezorgd.

Spel babyshower

Bij een babyshower horen spelletjes! En daarom hier nog een paar ideetjes voor spelletjes, helemaal in stijl.

Het babysokkenspel

Dit heb je nodig: 14 paar sokjes (of meer als je het ingewikkelder wil maken) en een timer.

Spelregels: maak een berg van alle sokjes door elkaar. Iedere gast moet in een minuut zoveel mogelijk sokken matchen. De winnaar is de persoon die de meeste matches heeft gemaakt!

Wat zit er in de tas?

Benodigdheden: 10-15 tasjes, 10-15 babyspullen (waaronder sokjes), pen en papier voor elke gast

Spelregels: stop in elke tas één item en nummer de tasjes van 1 tot 10 (of tot 15). Deel ze uit aan de gasten. Iedereen moet raden wat er in de tasjes zit, zonder de tasjes te openen. Als iedereen alle tasjes heeft gehad en alles is opgeschreven, mag de aanstaande mama de tassen openen en laten zien wat erin zit. Degene die de meeste babyspullen goed heeft geraden, heeft gewonnen.

0
0
Door Aid Henic

Cadeau voor hem: unieke sokken van Happy Socks of Unabux

Hij is jarig, geslaagd voor zijn examen, het is Vaderdag, hij heeft een nieuwe baan en ga zo maar door. Er zijn veel momenten om een cadeautje voor hem te kopen en dat is niet altijd even makkelijk. Hij heeft namelijk alles al of hij zegt dat hij geen cadeau wil. Cadeau-inspiratie geeft hij je meestal niet, dus daarom moet je zelf creatief zijn! De Sokkenbaas helpt je uiteraard graag met een leuk, origineel cadeau voor hem.

Cadeau voor hem

De Sokkenbaas heeft gelukkig een grote collectie met bijzondere sokken voor mannen. Voor iedere man zijn er leuke sokken te vinden. Er zijn vrolijke sokken met grappige prints, zoals deze sokken met eieren, badeendjes of hamburgers met friet. Maar we hebben ook sokken met gekleurde strepen en stippen of andere figuren die niets voorstellen, maar er gewoon supervrolijk uitzien. Is hij een dierenliefhebber? Veel sokken hebben prints van dieren, zoals honden, katten en zebra’s. Voor alle soorten prints, kijk je natuurlijk het best zelf even bij de totale collectie. Er zijn sokken te koop per paar of in een abonnement. Dus wil je hem verrassen met een paar sokken of met een jaar lang sokken die superhandig worden thuisbezorgd? Dan is een sokkenabonnement een originele cadeautip.

Er zijn nogal wat geefmomenten waarop mannen een cadeau verdienen. Hier een aantal belangrijke, met cadeautips voor een cadeau voor hem:

Cadeau voor zijn 30e verjaardag

Dirty Thirty, het leven begint bij 30, keep calm you’re only 30… De 30e verjaardag is een bijzondere, een mijlpaal in het leven. Maar wat geef je hem cadeau voor zijn 30e verjaardag? Sokken van De Sokkenbaas natuurlijk! Verras hem met originele sokken van Unabux of Happy Socks.

Cadeau voor Vaderdag

Wat denk je van sokken van Happy Socks? Met deze Twisted Smile-sokken, met lachende smileys, laat je zien dat hij zo’n lieve, fijne papa is en dat je superblij bent hem als vader.

Geslaagd

Hij is geslaagd! Voor zijn rijexamen of voor zijn studie. Dat zijn natuurlijk prestaties die een cadeautje verdienen. Deze sokken van Happy Socks, Thumps up, laten met de duimpjes zien dat je trots op hem bent!

Een nieuwe baan

Hij heeft er hard voor gewerkt en er veel voor gelaten, maar nu is het eindelijk zover. Hij heeft een nieuwe baan en dat verdient een cadeautje. Geef hem een sokkenabonnement, dan komt hij goed voor de dag op zijn werk en shined hij het hele jaar door met nieuwe, unieke sokken.

Hopelijk hebben we je geholpen met je zoektocht naar het perfecte cadeau voor hem. Mocht je nog vragen hebben? De Sokkenbaas staat uiteraard voor je klaar!

0
0
Door Aid Henic

Neem een abonnement op Happy Socks of Unabux en al je sokkenzorgen zijn voorbij!

Ken je dat? Een hoop schone sokken die veel op elkaar lijken, maar allemaal een iets ander kleurtje zwart hebben. Je kan natuurlijk niet over straat met verschillende sokken aan, dus de meest lijkende sokken gaan samen de sokkenlade in, zodat ze verder kunnen als paar. En zo zijn er nog meer onhandige sokkenzorgen, waarvan we je heel eenvoudig kunnen verlossen.

Sokken die niet lekker zitten

Afzakkende sokken, die na een kwartier al zijn opgestroopt onder je voeten. Of sokken met een te strak elastiek in de rand, zodat je benen afgekneld raken. Dat loopt echt niet lekker. Ook de stof waarvan de sokken gemaakt zijn, heeft natuurlijk grote invloed op hoe lekker je sokken zitten. En de kleine details niet te vergeten, zoals de afwerking bij de hak en de tenen.

Sokken met gaten

Een ander probleem: gaten in je sokken. Ja, uiteindelijk komen er gaten in iedere sok, maar er is veel verschil in kwaliteit. Sokken kopen in de supermarkt is handig, je bent er toch al voor je andere boodschappen, maar de kwaliteit van supermarktsokken is niet geweldig. En dat merk je aan de dunne plekken en gaten die veel te snel verschijnen. Dan kun je wellicht beter iets meer uitgeven aan sokken die langer meegaan. Dat is fijn voor jou en een betere keuze voor het milieu.

Saaie sokken

Sokken horen niet saai en zwart te zijn… maar zijn het helaas vaak wel. Het zou toch veel leuker zijn als iets wat je bijna iedere dag draagt, vrolijk en origineel zou zijn?

Sokken kopen

Ze staan niet standaard op je boodschappenlijstje en je gaat er meestal ook niet speciaal voor de stad in. Daarom vergeet je ze soms te kopen, tot je door je voorraad heen bent. We hebben het (natuurlijk) over sokken. De Sokkenbaas heeft nagedacht over deze (kleine) problemen en kan met een simpele oplossing al je sokkenzorgen wegnemen. Wil je nooit meer denken aan het kopen van sokken? Sokken kopen is verleden tijd, vanaf nu worden ze gewoon bij je thuis bezorgd, hoe vaak jij dat wil!

Een abonnement van De Sokkenbaas

Wat heb je nodig om in een keer van alle sokkenstress af te zijn? Sokken van goede kwaliteit met originele, vrolijke printjes die opvallen (ook tussen de schone was) en die zonder moeite van jou bij je thuis worden bezorgd. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar dat is het natuurlijk niet. Bij De Sokkenbaas is het mogelijk een abonnement te nemen op sokken van Happy Socks of Unabux. Dat zijn unieke, gekleurde sokken met de leukste prints en van goede kwaliteit. Het is heel eenvoudig, je geeft door of je maandelijks, een keer per twee maanden of een keer per kwartaal nieuwe sokken wilt ontvangen en je laat ons weten welke maat je hebt en dan ben je van alle sokkenzorgen af. Wij kiezen steeds weer originele sokken voor je uit, die bij je thuis worden bezorgd. Is de sokkennood hoog? Vandaag bestelde sokken zijn morgen al bij je thuis!

0
0
Door Aid Henic

Een origineel cadeau voor je beste vriendin

Beste vriendinnen ben je natuurlijk niet zomaar. Je kent elkaar al heel erg lang, bent samen opgegroeid en hebt op dezelfde school gezeten. Of misschien zijn jullie nog helemaal niet lang bevriend, maar heb je zo’n bijzondere klik dat je in een korte periode echt beste vrienden bent geworden: vriendschappen in allerlei soorten en maten. Wat soms een voordeel is en soms niet, is dat je vaak geen woorden nodig hebt, maar elkaars gedachte al kan lezen voor iemand iets zegt. In het geval van cadeaus, zie je waarschijnlijk direct of het cadeau in de smaak valt of niet. Doen alsof heeft geen zin, dus een origineel cadeau voor je beste vriendin dat bevalt is belangrijk.

Cadeautips voor beste vriendin

Ze is jarig, heeft haar diploma gehaald, voor Kerstmis of wellicht wil je haar zomaar verrassen met een cadeautje. Er zijn meer gelegenheden waar cadeaus worden gegeven dan je denkt. Het kan dus zomaar voorkomen dat je vier of vijf keer per jaar een cadeau voor je beste vriendin koopt. En blijf dan maar eens origineel..! Wij van De Sokkenbaas denken dat je daarom wel wat cadeautips kan gebruiken, zodat je met een geslaagd cadeau voor de dag komt: 100% gegarandeerd!

Sokken voor elke gelegenheid

Door de gekleurde printjes en afbeeldingen op de sokken van Happy Socks en Unabux, zijn er sokken voor ieder moment en voor elke bijzondere gelegenheid. Om het perfecte cadeau voor je beste vriendin te vinden, heeft De Sokkenbaas voor jou een top 5 gemaakt van sokken waar je vriendin blij van wordt.

Top 5 cadeaus voor beste vriendin

Omdat je uiteraard niet mag afgaan bij je beste vriendin, hebben we hier een aantal uitblinkers onder elkaar gezet:

1. Thumbs up
Als je trots bent op iets wat ze gedaan heeft en ze daarom echt een cadeautje verdient! Alle duimen op de sokken laten zien hoe trots je op haar bent.

2. Ei
Omdat ze zo’n blij is waar je altijd weer vrolijk van wordt als je even bij haar bent. Dit is een leuk cadeau om haar zomaar mee te verrassen.

3. Nightlife City
Een cadeau voor haar verjaardag. Omdat jullie al zoveel leuke avonden hebben beleefd. En wil je iets meer geven dan een paar sokken? Geef haar een avondje (nachtje) uit cadeau. Dat past perfect bij deze sokken!

4. Kerstsokken
Met Kerstmis hangen ze aan de schoorsteen of geef je ze cadeau: kerstsokken! Deze populaire sok van Happy Socks met de kleuren blauw, rood en groen heeft een print van hulst in een tijdloos design.

5. Sokkenabonnement cadeau
Wist je dat je ook een sokkenabonnement cadeau kan geven aan je beste vriendin? We begrijpen dat dit abonnement niet oneindig door hoeft te lopen en daarom kan je de looptijd van het abonnement vooraf doorgeven. Je beste vriendin wordt dan drie, zes, of twaalf maanden (of twee of drie jaar) iedere maand verrast met een nieuw paar sokken van Happy Socks of Unabux.

0
0
Door Aid Henic

Een vrolijke Kerst met Unabux en Happy Socks!

Het einde van het jaar is alweer bijna aangebroken en dat betekent ook: bijna Kerstmis! Lekker eten, ‘vrede op aarde’, de Kerstman en natuurlijk veel cadeaus en een grote kerstboom. Wat we steeds meer zien in Nederland: de kerstsokken. Je kent ze wel, traditioneel hangen ze aan de openhaard voor de Kerstman, zodat hij er kerstcadeautjes en snoep in kan stoppen. We weten allemaal dat het een traditie is, maar waar komt deze kersttraditie eigenlijk vandaan?

Kerst: cadeaus in je sokken

De traditie van de kerstsokken is ontstaan in Amerika en heeft dezelfde oorsprong als het zetten van onze schoen voor Sinterklaas. Sint Nicolaas wilde een arme koopman die beroofd was van zijn geld helpen. Omdat de dochters van de man hierdoor niet konden trouwen, heeft Sint Nicolaas hem geholpen door ‘s nachts gouden munten in de sokken te stoppen van de dochters. Deze hingen te drogen bij de haard. Dit verhaal ging rond als een vuurtje en natuurlijk hing daarna iedereen sokken op in de hoop dat Sint Nicolaas bij hen langs zou komen. In Amerika heeft Sinterklaas een andere naam gekregen: Santa Claus. In Nederland zijn we dus eigenlijk maar verwend met een Sinterklaas én een Kerstman.

Sokken zijn kerstversiering

De kerstsokken worden traditioneel opgehangen op Kerstavond en ze horen in steeds meer landen bij de traditionele kerstversiering. In Nederland zien we ze ook steeds meer, met glitters, in allerlei kleuren of met je eigen naam. Zelfs voor je huisdieren zijn er tegenwoordig kerstsokken te koop.

Sokken als kerstcadeau

Zoals wij schoencadeautjes kennen, zijn er in Amerika Christmas stocking fillers. Dat zijn dus kleine kerstcadeautjes, geschikt voor in je sok. Maar in plaats van cadeautjes ín je sok, zijn sokken zelf ook leuk als kerstcadeau! En dan hebben we het uiteraard niet over saaie, zwarte sokken (en ook niet over de kerstsokken aan de openhaard), maar over sokken met leuke printjes en in allerlei kleuren. Sokken van Happy Socks en Unabux bijvoorbeeld, sokken voor échte sokkenbazen. Daar wordt de wereld steeds een beetje vrolijker van. Ben je benieuwd naar de collectie sokken van De Sokkenbaas? Kijk dan snel bij onze collectie sokken van Happy Socks en Unabux.

0
0
Door Aid Henic

Cadeautips voor jezelf of voor iemand anders: een goed cadeau kies je zo!

December, de cadeaumaand van het jaar: kerstcadeaus, sinterklaascadeaus, surprises en de ‘normale’ verjaardagscadeaus… raakt jouw inspiratie ook een beetje op en weet je niet meer welk cadeau je moet geven? Logisch, want het lijkt wel of er steeds vaker en grotere cadeaus gegeven worden. Maar om de grote gaat het natuurlijk niet. En naast het maken van je eigen verlanglijstjes, wordt er meestal ook iets van je eigen creativiteit verwacht wat betreft het uitzoeken van cadeaus. Daarom hebben we een handig lijstje voor je om over na te denken tijdens het kopen van cadeautjes en natuurlijk wat concrete cadeautips van en voor de echte sokkenbazen.

Welk cadeau wil ik vragen?

Ja, vandaag begin je (voor deze ene keer) met jezelf, dan helpen we je daarna met welke cadeaus je anderen kan geven. Door de verlanglijstjes voor Sinterklaas en Kerstmis vraag je jezelf af: welk cadeau wil ik, wat past bij mij en waar word ik gelukkig van? Een cadeau waar je blij van wordt, dat in ieder geval. En dat hoeft niet groot te zijn! Het kan ook iets kleins zijn, waar je meteen vrolijk van wordt als je het ziet of aantrekt. Je kan dit jaar iets nuttigs vragen als cadeau. Misschien ben je net verhuisd, heb je een kindje gekregen of heb je een nieuwe baan waar je nog wat voor nodig hebt. Dan weet je zeker dat het niet ongebruikt achter in de kast beland. Wat vind je leuk om te doen en wat vind je belangrijk? Houd je van eten, meer van kleding of van allebei? Stel jezelf dit soort vragen en je verlanglijstje wordt vanzelf gevuld. Maar dan het lastige: met welke cadeaus maak je jouw lover, familie of vrienden blij?

Welk cadeau wil ik geven?

Stress…! Het is bijna zover en je weet nog steeds niet welk cadeau je wil geven. Gelukkig is tegenwoordig bijna overal onderzoek naar gedaan en dus ook naar welke cadeaus men graag krijgt. We helpen je graag met een aantal tips die je vast wel kan gebruiken. Hier zijn ze:

Hetzelfde cadeau voor meerdere mensen

Het is echt niet erg om mensen dezelfde cadeaus te geven. Mensen hebben de neiging om verschillende cadeaus te kopen als ze voor meerdere mensen tegelijk een cadeau kopen. Als het bij jou en een van je vrienden in de smaak valt, is de kans best groot dat een andere vriend ook blij is met het cadeau. Dus waarom moeilijk doen? Niet nodig!

Geef mensen wat op hun verlanglijstje staat

Je hoeft niet creatief en origineel te zijn. Mensen vragen niet voor niets om bepaalde cadeaus. Maak hier gebruik van en zoek je niet suf om een creatief, passend cadeau te vinden voor iemand.

Geef een belevenis cadeau

Ga voor een diner in plaats van de pannenset. Mensen worden gelukkiger van samen dingen ondernemen dan van spullen!

Geef iets nuttigs

Gevers van een cadeau denken vaak dat een luxe cadeau meer gewaardeerd wordt, terwijl de ontvangers juist kiezen voor een nuttig cadeau. Hoe fijn is het als je deze twee kunt combineren? Luxe, van goede kwaliteit, nuttig en voor een mooie prijs: sokken van De Sokkenbaas!

0
0
Door Aid Henic

Goedkope sokken van de beste kwaliteit en met de leukste prints!

Sokken, daar hoef je niet veel geld aan uit te geven. Maar dan loop je wel met saaie, zwarte sokken rond, de gaten komen na een paar keer dragen al tevoorschijn… Zou je denken! Maar niets is minder waar, want De Sokkenbaas heeft voor jou de allerleukste sokken van A-kwaliteit. Voor een supervoordelige prijs dus: leuk als cadeautje of voor jezelf. We hebben sokken van Happy Socks en Unabux voor heren en dames, voor minder dan 10 euro!

Laat je sokken zien

Lage sokjes, footies, enkelsokken of hoe je ze ook wil noemen: verleden tijd! Sokken mogen geshowd worden tegenwoordig en dat laat je je toch geen twee keer zeggen? We hebben goedkope sokken met de allerleukste prints. Inslaan dus! Kijk snel bij ons grote aanbod van Happy Socks en Unabux sokken.

Cadeaus onder de 10 euro

Er zijn momenten waarop je een cadeautje zoekt dat niet veel hoeft te kosten. Zomaar een cadeautje, om iemand te verrassen of om iemand te bedanken of voor een kinderfeestje. Dan zijn sokken van De Sokkenbaas een goede tip!

Groot aanbod goedkope sokken

De Sokkenbaas heeft voor jou een groot aanbod leuke en voordelige sokken! We hebben sokken voor mannen, vrouwen én kinderen! De unieke prints en kleuren van Happy Socks en Unabux zorgen dat je opvalt en de wereld een beetje vrolijker maakt.

Goedkope sokken van goede kwaliteit

Happy Socks en Unabux besteden veel aandacht aan de productie van de sokkencollecties en alleen de allerbeste materialen worden gebruikt. Zodat jij zo lang mogelijk kan genieten van de unieke prints. Je kan zelf de levensduur van je sokken ook verlengen: behandel ze niet als oud vuil en was ze met zorg!

De voordeligste keuze: het sokkenabonnement

Wil jij de mooiste sokken op de allervoordeligste manier? Dat kan, met het sokkenabonnement. Je hoeft er bijna niets voor te doen om een echte sokkenbaas te zijn. Schaf een abonnement aan van Happy Socks of Unabux (heren of dames) en geef aan of je iedere maand, iedere twee of elke drie maanden de nieuwste sokken wilt ontvangen. That’s it! O ja, de voordelen: je betaalt geen verzendkosten én het kost je geen tijd.

0
0