Door Aid Henic

Cadeaus voor mannen die alles al hebben: 5 tips

Je kent het wel, je man, zoon of vriend is jarig en je weet geen leuk cadeau voor hem. Hij heeft namelijk alles al of zegt écht geen cadeau te willen dit jaar. Het bekende verhaal. Wij zouden geen echte sokkenbazen zijn als we daar niet de perfecte oplossing voor hebben. Om je te helpen, hebben we de vijf leukste cadeaus voor mannen die alles al hebben voor je onder elkaar gezet.

De vijf beste cadeautips voor hem

Je bent dus op zoek naar het ideale cadeau voor hem. De beste tips voor een geslaagd cadeau voor de man die alles al heeft, vind je gelukkig hier! Je zoektocht zit er bijna op… hier komen ze.

Gestreepte sokken

Op nummer vijf staan de gestreepte sokken van Happy Socks. Tijdloos door de strepen en bijzonder vanwege de prachtige combinaties van kleuren. Kijk maar eens naar deze Happy Socks Stripe en Stripe. Daar word je toch supervrolijk van?

Sokken met voorwerpen

Sokken met rockende gitaren, met ankertjes of een kronkelend touw. Niets is te gek voor de printjes van Happy Socks en Unabux!

Plantenprints op sokken

Geef hem wat extra geluk met de Big Luck Happy Socks of ga voor deze groen-witte sokken rechtstreeks uit de jungle! We zien veel verschillende soorten plantenprints op sokken en dat is niet voor niets: planten zijn hip en superpopulair.

Sokken met dieren

De grappigste sokken zijn misschien wel de sokken met dierenprints. Zie je hem al lopen met flamingo’s of katten op zijn sokken? Een superleuk cadeau voor hem!

Fruit & groenten op sokken

En de beste cadeautip voor mannen die alles al hebben: sokken met fruit of groente. Vooral Happy Socks is losgegaan met het fruit en de groenten. Wat vind je van deze gekke blauwe sokken met wortels of sokken met watermeloenen?

Geef een sokkenabonnement

Wil jij eigenlijk helemaal geen tijd meer verspillen aan het zoeken naar het perfecte cadeau voor hem? Dan is de beste tip die we je kunnen geven: doe hem een sokkenabonnement cadeau! Altijd de vrolijkste modellen, zonder dat het je tijd kost. Wij kiezen de leukste modellen voor je uit! Heb je voorkeur voor een bepaald model? Geef het door en wij doen de rest. Hij wordt maandelijks, iedere twee maanden of iedere drie maanden verrast met verse, nieuwe sokken! Aan jou de keuze.

O ja, ook niet onbelangrijk: met een sokkenabonnement betaal je geen verzendkosten; dat scheelt weer. Heb jij een vraag over de sokkenabonnementen van De Sokkenbaas? Neem contact met ons op; wij helpen je graag!

0
0
Door Aid Henic

De 10 gekste sokken voor hem

Sokken zijn niet meer saai, integendeel! Als je goed kijkt, zie je overal gekleurde, leuke sokken boven schoenen uitsteken. Terwijl het een tijdje geleden amper voor te stellen was, zijn er steeds meer gekleurde sokken voor mannen. Hoe gekker, hoe beter!

Grappige, gekke en gekleurde sokken

We hebben voor jou een top 10 samengesteld van de gekste sokken voor mannen van Happy Socks en Unabux. Ben je benieuwd hoe je kan opvallen op straat als een echte sokkenbaas? Of wil je hem verrassen met een paar grappige sokken? Check dan deze top 10 van gekke sokken voor mannen! We beginnen bij 10, om het spannend te houden 😉

10. Big luck Happy Socks

Deze Happy Socks zijn niet alleen grappig, maar brengen ook nog geluk! Met zoveel klavertjes vier op je sokken kan je dag niet meer stuk, toch?

9. Guitar Happy Socks

Deze rockende sokken voor mannen hebben plaats 9 veroverd in de top 10 van gekste sokken voor hem. En dat is niet zo vreemd, want ze mogen er zijn! Houd je van muziek en dan vooral van gitaren? Dan passen deze Happy Socks helemaal bij jou.

8. Unabux Flamingo

Flamingo’s op mannensokken, is dat raar? Niet voor echte sokkenbazen! Steel de show met deze mooie, gekleurde vogels op je sokken.

7. Strawberry Happy Socks

Op nummer 7 staan de Happy Socks met aardbeien. We zien veel fruit als print op gekke sokken. De vrolijke kleuren van aardbeien, kersen en ander fruit doen het natuurlijk goed op leuke, gekleurde sokken voor mannen!

6. Happy Holidays Chrismas Gingerbread Happy Socks

Bij je nette pak of bij je kersttrui, het kan allemaal. Dit paar kerstsokken van Happy Socks maakt je outfit helemaal af.

5. Carrot Happy Socks

De wortels hebben de aardbeien verslagen en staan op een mooie vijfde plaats. Naast fruit, zien we ook veel groente op gekke sokken voor mannen.

4. Unabux Captain

Schip ahoi! Deze stoere, leuke sokken laten je voelen als een echte kapitein.

3. Heart Happy Socks

Leuke sokken voor mannen met hartjes… dat moeten wel gekke sokken zijn! Deze Happy Socks laten zien dat mannen ook best romantisch kunnen zijn.

2. Axe Happy Socks

Hard gewerkt? Beloon jezelf met deze grappige sokken van Happy Socks met gereedschap als print.

1. Leopard Happy Sock

En op nummer één staan de Leopard Happy Socks. Met deze populaire sokken met luipaardenprint voor mannen val je zeker op in het straatbeeld. Wie had dat gedacht een paar jaar geleden?!

Leuke, gekke sokken voor mannen koop je bij DeSokkenbaas.nl!

Deze 10 gekke sokken voor mannen hebben je hopelijk geinspireerd en op ideeën gebrac ht.  Maar misschien heb je helemaal geen zin of tijd om zelf op zoek te gaan naar grappige sokken. Waarom neem je geen sokkenabonnement? Dan kiezen wij iedere maand, iedere twee maanden of iedere drie maanden leuke sokken voor je uit en laat jij je verrassen!

 

0
0