Door admin

Waarom zijn Happy Socks duurder dan andere sokken?

Je betaalt voor een paar Happy Socks 9,95 euro en dat is natuurlijk niet niks voor twee stukjes stof. De sokken van Happy Socks zijn dan ook wel iets meer dan wat stof. Je kunt jezelf ermee laten zien, een boodschap uitdragen, geluk verspreiden en ze worden op een manier geproduceerd die goed is voor de mensen die betrokken zijn bij het proces.

Lees verder

0
0
Door admin

Sokken voor de hele familie

Tien jaar geleden had je waarschijnlijk niet gedacht dat je een heel gezin zou zien lopen met gekleurde sokken met prints, dat er nog leuk uitziet ook! Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om met de hele familie precies dezelfde sokken te dragen én complimenten te krijgen over jullie outfits. Hoe dan? Met de sokken van Happy Socks en Unabux natuurlijk!

Lees verder

0
0
Door admin

Een origineel verjaardagscadeau: een paar sokken met vrolijke print!

Je kent het wel, je hebt een verjaardag en zoekt een leuk cadeautje, maar je hebt geen idee van wat je kan geven. De persoon die jij een cadeau wil geven, heeft echt alles al of zegt geen cadeau te willen. Sommige mensen hebben een goede reden om geen cadeau te willen, maar als je een passend cadeau kunt vinden, dan vindt eigenlijk iedereen het leuk om verrast te worden. En natuurlijk helpen wij je graag met het vinden van persoonlijke cadeaus voor iedereen!

Lees verder

0
0
Door admin

Gekke sokken onder een pak: dit is het effect

Hoe kijk jij aan tegen een man in pak? Doet het iets met jou of gedraag je jezelf hetzelfde als er een man in een joggingsbroek met een oud shirt voor je staat? Kleding doet meer dan je in eerste instantie denkt en ja, ook je sokken horen natuurlijk bij je outfit! Gekleurde sokken onder een pak, durf jij het aan?

Lees verder

0
0
Door admin

Ervaringen sokken-abonnement

We krijgen het over het algemeen steeds drukker en er wordt steeds meer van ons verwacht. Werken doen we soms eerder 24/7 dan doordeweeks van 9 tot 5 en als je niet binnen een uur reageert op je inkomende berichtjes, bellen mensen je bezorgd op om te vragen of er iets met je aan de hand is. Eigenlijk best logisch dat je tegenwoordig naast een abonnement op je favoriete tijdschrift en de sportschool, ook een abonnement kunt nemen op scheermesjes, koffie, supplementen, bloemen, wc-papier en nog veel meer! We hebben namelijk helemaal geen tijd meer om deze terugkomende inkopen te doen, keer op keer. En daarom zijn die abonnementen zo handig tegenwoordig.

Lees verder

0
0
Door admin

Vallen Happy Socks groot of klein?

Online shoppen heeft natuurlijk veel voordelen. Je kunt kleding vaak tot in detail bekijken, niemand die je in de weg loopt of op je vingers kijkt, online spullen bestellen kan gewoon als je in je huispak op de bank zit en je nieuwe items worden bij je voordeur afgegeven of in je brievenbus gedaan. Kan niet beter, toch? Het enige nadeel is dat je niets kunt passen voordat je het thuis hebt. Daarom vinden wij het belangrijk om jou goed te informeren over de maten, voordat je iets bestelt.

Lees verder

0
0
Door admin

1 maart: hoe geef jij een complimentje vandaag?

Een complimentje krijgen is leuk, maar een complimentje geven is misschien nog leuker! Kun jij je herinneren wat de laatste keer was dat je iemand gecomplimenteerd hebt? Het kan er weleens bij inschieten bij de nuchtere Nederlander… Daarom is het wellicht extra leuk om op 1 maart de complimentendag niet zomaar aan je voorbij te laten gaan. Ben je niet zo van de woorden? Geef je compliment op een andere manier: met sokken bijvoorbeeld. Je kan zonder woorden heel veel zeggen met een persoonlijk paar sokken van Happy Socks of Unabux.

Lees verder

0
0
Door admin

Origineel cadeau voor aanstaande papa’s

Goed nieuws: er is nieuw leven in aankomst! Iemand in je omgeving wordt papa en dat heeft hij jou zojuist met heel veel trots verteld. Superleuk, maar bij een zwangerschap hoort natuurlijk een uniek cadeautje. En wij helpen jou daar graag mee op weg. We hebben meer dan genoeg coronaproof tips voor een geslaagd cadeau voor een aanstaande vader. Ook als jij zelf papa wordt over een half jaar en je wilt het fijne nieuwtje bekendmaken, kun je misschien wel een klein hulpmiddel gebruiken. Lees snel verder!

Lees verder

0
0
Door admin

Wat te doen op Valentijnsdag en wat geef je cadeau?

14 februari, Valentijnsdag: de dag om je stille liefde de liefde te verklaren of om jouw lover te laten weten dat je na al die jaren nog steeds van hem of haar houdt. Daar hoort natuurlijk een cadeautje bij! En iets leuks om te doen samen maakt de dag compleet. De Sokkenbaas heeft uiteraard genoeg ideetjes om het hart van jouw Valentijn (opnieuw) te veroveren… lees snel verder.

Lees verder

0
0