Toont alle 26 resultaten

Jouw lievelingsdier op je sokken

Wat betekenen dieren voor jou? Sommige mensen houden meer van dieren dan van mensen. Dat geldt natuurlijk niet voor iedereen, maar toch hebben de meeste mensen wel een lievelingsdier, een dier dat voor hem of haar extra veel betekent. En wist je dat in meer dan de helft van de Nederlandse huishoudens een of meer huisdieren gehouden worden? Ze worden steeds meer gezien als gezinslid en dat is helemaal niet gek. Dieren geven liefde, helpen je soms je huis te bewaken, zijn prettig gezelschap en zorgen voor afleiding. Veel mensen vinden het fijn om voor een dier te zorgen. Zou jij jouw lievelingsdier altijd wel bij je willen dragen? Dat kan (niet letterlijk) op je sokken! Happy Socks en Unabux hebben ontzettend veel modellen van sokken met dieren ontworpen, dus neem snel een kijkje bij ons assortiment.

 

Happy Socks en Unabux: van schattig tot wild

Een hond of een kat is voor veel mensen hun favoriete dier. Best logisch eigenlijk, want deze dieren worden vaak als huisdier gehouden, dus daar bouwen we automatisch vaker een band mee op. Daarom zie je deze dieren vaak terugkomen op de sokken van Happy Socks en Unabux. Happy Socks heeft sokken met Franse Bulldogs en Beagles, twee populaire hondenrassen. En sokken met allemaal kattenkopjes, superleuk voor iedereen die een kat heeft als huisdier of als lievelingsdier. Houd je meer van wilde dieren, zoals de leeuw, toekan, flamingo, koalabeer, papegaai of luipaard? Ook dan zit je met de sokken van Happy Socks en Unabux helemaal goed. Er zijn zelfs sokken met koeien of geiten!

 

Giftboxen met dierensokken

Ben je op zoek naar een cadeautje voor een echte dierenliefhebber? En dan voor iemand die met name van katten houdt? Geef een giftbox met kattensokken! Ook voor alle feestbeesten hebben we het perfecte cadeau: de Party Animal Giftbox. De giftbox bevat sokken met vosjes en koalaberen met feesthoedjes, sokken met piñata-lama’s en sokken met ballonnen om het feest compleet te maken.

 

Grappige combinaties

Happy Socks heeft een aantal modellen uitgebracht met prints waar dieren gecombineerd worden met voedsel. Denk bijvoorbeeld aan de Chili Kat-sokken met kattenkopjes en chilipepers of de Bananabird of Hotdog Dog. Op de Bananabird-sokken zijn bananen te zien, maar als je goed kijkt, zie je dat veel bananen een vogel voorstellen met een banaan als onderdeel van het lichaam. Of de Happy Socks met hotdog-dogs. Je raadt het misschien al, daarop zijn hotdogs gevuld met tekkels afgebeeld. De combinaties van dieren en eten zijn grappig en daarom vaak erg populair!

 

Een sokkenabonnement

Heb jij eigenlijk helemaal geen zin om sokken uit te zoeken en tijd te investeren in het kopen van nieuwe sokken? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou: een sokkenabonnement op sokken van jouw favoriete merk. We verkopen bij DeSokkenbaas.nl namelijk niet alleen sokken per paar, maar ook in de vorm van een abonnement. Je kan kiezen voor een abonnement op de bekende merken Happy Socks of Unabux. Ben je benieuwd naar hoe een abonnement precies werkt? Je hoeft er bijna niets voor te doen. Je kiest voor Happy Socks of Unabux, je geeft je maat aan ons door en je bepaalt hoe vaak je nieuwe sokken wil ontvangen. Het is mogelijk om eens per maand, per twee of per drie maanden een vers paar sokken bij je thuis te ontvangen. En sokken passen gewoon door de brievenbus, dus je hoeft niet thuis te zijn om ze te laten bezorgen. Altijd handig! En wist je dat je minder betaalt voor sokken in een abonnement? Ze worden namelijk gratis naar je toegestuurd. Zo vaak als jij wil een cadeautje op je deurmat: hoe klinkt dat?

 

Over DeSokkenbaas.nl

Bij DeSokkenbaas.nl vind je de vrolijkste sokken in alle kleuren van de regenboog met allerlei prints en designs. Je kunt sokken bestellen per paar of in abonnementsvorm. DeSokkenbaas.nl is onderdeel van Tijdvooreennieuwe.nl en daar kun je terecht voor zowel sokken- als ondergoedabonnementen. Neem even een kijkje op de website voor meer informatie! Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar info@desokkenbaas.nl.