Toont alle 19 resultaten

Sokken om je vingers bij af te likken

Iedereen moet eten, maar wát mensen eten loopt nogal uiteen. Er zijn ontzettend veel verschillende diëten en het ene dieet is gezonder dan het andere. Eet jij alleen om gezond te blijven en goed te kunnen functioneren of heeft eten ook een andere rol in jouw leven? Misschien ben je ‘verslaafd’ aan chocolade of chips voor de buis, kun je echt niet zonder kaas of is de barbecue bij jou het hele jaar door in gebruik. Eten is voor veel mensen ook een moment van samenzijn of om terug te kijken op de dag die er bijna op zit (tijdens het avondeten in dat geval).

 

Sokken met eten

Happy Socks en Unabux hebben ontelbaar veel sokken met allerlei voedingsmiddelen ontworpen en een groot deel daarvan vind je hier bij DeSokkenbaas.nl terug in het assortiment. Er zijn sokken met junkfood, zoals complete hamburgermenu’s met friet en frisdrank of sokken helemaal vol met pizzapunten. Ben jij meer van het gezonde voedsel? Dan passen de sokken met allerlei soorten groenten, maar ook sokken met fruit, zoals sinaasappels, aardbeien en kersen wellicht meer bij jou. Ook gerechten om af te halen, zoals een poke bowl bijvoorbeeld of een pasta, vind je terug op de sokken van Happy Socks. Ben je op zoek naar een uniek cadeautje voor een vegetariër of veganist? Dan moet je de sokken met broccoli echt even zien! Wedden dat ze in de ‘smaak’ vallen?

 

Happy Socks giftboxen met eten

Heb jij de leuke giftboxen van Happy Socks met eten al gezien? Er is een giftbox met zeven paar sokken met voedsel, voor iedere dag van de week een paar. Superhandig voor single mannen die maar een keer per week hun was doen bijvoorbeeld 😉 En erg leuk voor iedereen die houdt van lekker eten! Nog een voordeel: verschillende, kleurrijke sokken zijn heel eenvoudig terug te vinden tijdens het opruimen van je was. Wil je iemand verrassen met een voorliefde voor zoetigheid? Dan is de giftbox Special Sweets van Happy Socks echt een aanrader. Met sokken met donuts, ijsjes en allerlei snoepjes is dit het perfecte cadeau. Kijk snel in de shop voor alle andere giftboxen van Happy Socks, zoals de ontbijt-giftbox of de giftbox vol met sokken met junkfood!

 

Een sokkenabonnement

Wist je dat wij dé oplossing hebben voor iedereen die zelf helemaal geen zin of tijd heeft om sokken in te kopen én voor iedereen die het gewoon heel erg leuk vindt om steeds weer verrast te worden? Het is bij DeSokkenbaas.nl namelijk mogelijk om een abonnement op sokken te nemen. En het fijne is, je hoeft er bijna niets voor te doen. Tijdens het bestellen van het abonnement geef je door hoe vaak je een nieuw paar sokken wil ontvangen. Dat is eens per maand, per twee of per drie maanden mogelijk. Ook geef je door welke maat je hebt (36-40 of 41-46) en of je voor sokken van Happy Socks of Unabux gaat. Eventuele voorkeuren mag je ook doorgeven, dan houden we daar zoveel mogelijk rekening mee. Verder heb je geen omkijken meer naar het kopen van je sokken en krijg je, hoe vaak jij wil, een vers paar sokken thuisbezorgd. Iedere maand, iedere twee of drie maanden een cadeautje op je deurmat. Dat klinkt goed, toch? Wil je iemand anders een sokkenabonnement cadeau geven? Ook dat is al mogelijk vanaf drie maanden.

 

Over DeSokkenbaas.nl

Ken jij Tijdvooreennieuwe.nl al? Bij Tijdvooreennieuwe.nl kun je terecht voor abonnementen op sokken van de merken Unabux en Happy Socks en voor abonnementen op ondergoed van de merken IAMTORO, Muchachomalo en Björn Borg. DeSokkenbaas.nl is onderdeel van Tijdvooreennieuwe.nl en biedt sokken aan per paar of in een abonnement. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar info@desokkenbaas.nl.