Klik om te filteren op merk, maat of prijs.
Bekijk:

Enig resultaat

Happy Socks Kids

De kleurrijkste sokken op aarde zijn er ook voor de kleintjes! Happy Socks heeft sokken voor kinderen van 0 tot 12 maanden, 12 tot 24 maanden en 24 tot 36 maanden in unieke kleuren en designs vol blijheid. Laat jouw kinderen helpen de aarde op te vrolijken en trek ze de allerleukste sokken aan die er bestaan: Happy Socks voor kinderen!

  • 100+ soorten Happy Socks
  • Binnen één dag in huis
  • Sokkenabonnement mogelijk
  • Aangesloten bij Webshop Keurmerk
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4

 

Het perfecte cadeau: Happy Socks Kids

Iemand feliciteren met een zwangerschap of zoek je een tof kraamcadeautje? De Sokkenbaas heeft voor jou het vrolijkste cadeau: Happy Socks voor kinderen. En hoe leuk is het om Happy Socks Kids cadeau te geven voor een eerste verjaardag! Verras iemand met de vrolijkste sokken ter wereld, nu ook voor de allerkleinsten.

De designs zorgen voor een originele look en de vrolijke kleuren maken iedereen blij. Happy Socks voor kids zijn van goede kwaliteit en zullen dus ook een tijd gedragen worden! Ben je benieuwd naar de collectie Happy Socks voor kids van De Sokkenbaas? Kijk dan even in de shop.

 

Moeder-dochter-sokken

Minime, twinning of hoe je het nog meer kunt noemen, zo-moeder-zo-dochter-kleding is populair! Logisch ook, want hoe schattig is het om jouw kindje in dezelfde kleding te zien als jij zelf draagt, maar dan in het klein natuurlijk. DeSokkenbaas.nl heeft superleuke sokken met kersen die er zijn in maat 36-40, voor mama dus, en ook in heel kleine maten. Het kan natuurlijk ook superleuk zijn om dezelfde sokken te dragen als je een jong zusje hebt. En niet te vergeten: moeder-dochter-sokken zijn hét cadeau voor je beste vriendin die zwanger is of een jong kindje heeft. Moeder-zoon-sokken kunnen overigens ook gewoon hoor! Happy Socks en Unabux ontwerpen altijd unisex-sokken, dus of je een zoon of een dochter hebt, maakt in het geval van kindersokken van Happy Socks niet uit.

 

Sokken voor aanstaande papa

Ben je op zoek naar een cadeau voor je beste vriend die binnenkort papa wordt? Verras hem met schattige kindersokken van Happy Socks of Unabux, die vallen gegarandeerd in de smaak bij de papa to be. Iedereen smelt bij het zien van de kleine sokjes met de vrolijkste printjes, dus de aanstaande vader waarschijnlijk helemaal! Wat denk je van sokjes met het monster van Loch Ness, olifantjes of giraffes? Of ben je meer van de scheepvaart? Er zijn ook sokjes met zeilbootjes, met onderzeeërs of piratenschepen. Genoeg keuze dus en de sokken zijn allemaal leuk voor jongens en voor meisjes. Dus ook als de baby nog ter wereld moet komen en het geslacht nog onbekend is, kun je de sokken van Happy Socks of Unabux alvast bestellen.

 

Sokkenabonnement: voor de échte bazen

Altijd de vrolijkste modellen, zonder dat het je tijd kost. Je hoeft nooit meer te denken aan het kopen van nieuwe sokken, wij kiezen de leukste modellen voor je uit! Heb je voorkeur voor een bepaald model? Geef het door en wij doen de rest. Je wordt maandelijks, iedere twee maanden of iedere drie maanden verrast met verse, nieuwe sokken!

O ja, ook niet onbelangrijk: met een abonnement ben je goedkoper uit, want je betaalt geen verzendkosten. Heb jij een vraag over de sokkenabonnementen van De Sokkenbaas? Neem contact met ons op; wij helpen je graag!