Klik om te filteren op merk, maat of prijs.
Bekijk:

Enig resultaat

Happy Socks Kids

De kleurrijkste sokken op aarde zijn er ook voor de kleintjes! Happy Socks heeft sokken voor kinderen van 0 tot 12 maanden en van 12 tot 24 maanden in unieke kleuren en designs vol blijheid. Laat jouw kinderen helpen de aarde op te vrolijken en trek ze de allerleukste sokken aan die er bestaan: Happy Socks voor kinderen!

  • 100+ soorten Happy Socks
  • Binnen één dag in huis
  • Sokkenabonnement mogelijk
  • Aangesloten bij Webshop Keurmerk
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4

Het perfecte cadeau: Happy Socks Kids

Iemand feliciteren met een zwangerschap of zoek je een tof kraamcadeautje? De Sokkenbaas heeft voor jou het vrolijkste cadeau: Happy Socks voor kinderen. En hoe leuk is het om Happy Socks Kids cadeau te geven voor een eerste verjaardag! Verras iemand met de vrolijkste sokken ter wereld, nu ook voor de allerkleinsten.

De designs zorgen voor een originele look en de vrolijke kleuren maken iedereen blij. Happy Socks voor kids zijn van goede kwaliteit en zullen dus ook een tijd gedragen worden! Ben je benieuwd naar de collectie Happy Socks voor kids van De Sokkenbaas? Kijk dan even in de shop.

Sokkenabonnement: voor de échte bazen

Altijd de vrolijkste modellen, zonder dat het je tijd kost. Je hoeft nooit meer te denken aan het kopen van nieuwe sokken, wij kiezen de leukste modellen voor je uit! Heb je voorkeur voor een bepaald model? Geef het door en wij doen de rest. Je wordt maandelijks, iedere twee maanden of iedere drie maanden verrast met verse, nieuwe sokken!

O ja, ook niet onbelangrijk: met een abonnement ben je goedkoper uit, want je betaalt geen verzendkosten. Heb jij een vraag over de sokkenabonnementen van De Sokkenbaas? Neem contact met ons op; wij helpen je graag!