Klik om te filteren op merk, maat of prijs.
Bekijk:

Toont alle 5 resultaten

Happy Socks Queen – Rocken op je sokken!

Queen is, zoals je waarschijnlijk wel weet, een bekende rockgroep uit Engeland. De band heeft tientallen hits gehad in de jaren zeventig, tachtig en negentig: Queen is een van de succesvolste rockbands in de geschiedenis en dat merken we ook nu nog, in de jaren 20 van de 21e eeuw. Kijk bijvoorbeeld maar naar deze ontzettend populaire sokken van Queen! Je komt niet iedere bekende band tegen op een sokkenprint, toch? Ben jij een echte fan of ken jij iemand die deze sokken met liefde zou willen dragen? Lees dan niet snel verder, maar neem direct een kijkje bij de producten, voordat je te laat bent 😉

 

Queen op je sokken

Wil jij het liefst alleen maar rocken op je sokken? Kies dan voor een paar van deze Queen-sokken (meer dan een paar mag uiteraard ook). All you hear en all you see is Radio Gaga met het model ‘Radio Gaga’. Op de Queen-sokken ‘We Will sock you’ zijn alle hoofden van de bandleden afgebeeld. Was ‘Another one bites the dust’ jouw favoriete nummer? Dan vallen de sokken met dezelfde naam waarschijnlijk ook in de smaak!

 

We will sock you

Happy Socks heeft dus speciaal een Queen-collectie uitgebracht. En dat was een goede zet, want de sokken zijn zeer populair binnen een zeer brede doelgroep. Van jong tot oud, iedereen houdt van Queen. Happy Socks zijn, door de vrolijke kleuren en prints, ook erg leuk als cadeau. Ken jij een echte Queen-fan? Dan heb je het perfecte cadeau gevonden. Een grappige toevoeging aan het ontwerp van de Queen-sokken: op de onderkant van iedere sok staat ‘WE WILL SOCK YOU’.

 

Een sokkenabonnement

Het is helaas niet mogelijk om een abonnement te nemen op sokken van Queen, maar het is wel mogelijk om een abonnement op Happy Socks of Unabux-sokken te bestellen. Superhandig: nooit meer denken aan het kopen van nieuwe sokken, maar de leukste sokken thuis ontvangen! Wij zoeken zo vaak als jij wil, unieke sokken voor je uit. Dat kan een keer per maand, een keer per twee of per drie maanden.