Klik om te filteren op merk, maat of prijs.
Bekijk:

Toont alle 4 resultaten

Sokken met abstracte figuren en patronen

Sokken met prints die iets voorstellen zijn natuurlijk leuk, maar soms passen sokken met een mooi patroon beter bij je outfit of heb je meer dan genoeg aan symbolen of afgebeelde gebaren. Ook dan is er een ruime keuze aan vrolijke, kleurrijke sokken van Happy Socks en Unabux. Er zijn sokken met stippen of strepen, sokken met symbolen en sokken met patronen. Deze sokken zijn ook erg handig als uniek cadeautje voor iemand die je niet zo goed kent. De sokken met patronen zijn gegarandeerd een leuke verrassing!

 

Sokken met stippen en/of strepen

De sokken met stippen zitten standaard in de collectie van Happy Socks, ieder jaar weer. De sokken met stippen zijn dan ook verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en ze zijn er met grote en kleine stippen. Sokken met strepen zijn natuurlijk ook onmisbaar in je sokkenlade. Deze zijn geschikt voor formele gelegenheden, of voor momenten dat je niet per se wil opvallen met je sokken. Kun je niet kiezen tussen stippen of strepen? Dan kies je toch voor een combinatie, keuze genoeg!

 

Sokken met patronen en symbolen

Soms zie je wel eens iets dat niet is wat het lijkt, vanwege optische illusie of gezichtsbedrog. Happy Socks heeft een aantal leuke modellen met dit soort prints. Ook sokken met symbolen en tekens zie je veel terug in de collectie van Happy Socks en Unabux. Er zijn sokken met yin-yang-koeien, met peace-tekens, hartjes, hypnose-symbolen of gebaren zoals het bekende duimpje: thumbs up!

 

Een abonnement op sokken

Vind jij het leuk om steeds weer verrast te worden met nieuwe sokken of denk je dat je iemand heel erg blij kan maken met maandelijks een vers paar sokken van Happy Socks of Unabux? Het is mogelijk om een abonnement te nemen op sokken. En je kan een sokkenabonnement ook cadeau geven aan iemand, dat kan al vanaf drie maanden! Hoe werkt een abonnement op sokken precies? Je kiest voor een abonnement op sokken van Happy Socks of Unabux, je bepaalt hoe vaak je nieuwe sokken wilt ontvangen (dat kan eens per maand, per twee of per drie maanden) en je geeft door welke maat je hebt, maat 36-40 of 41-46. Dat is alles! Wij doen de rest en zorgen ervoor dat jij, zo vaak als jij wilt, de leukste sokken thuisbezorgd krijgt.

 

Over DeSokkenbaas.nl

DeSokkenbaas.nl is onderdeel van Tijdvooreennieuwe.nl. Bij DeSokkenbaas kun je terecht voor de leukste, vrolijkste sokken van Happy Socks en Unabux (per paar of in een abonnement) en bij Tijdvooreennieuwe.nl kun je een abonnement nemen op sokken of op ondergoed van IAMTORO, Muchachomalo of Björn Borg. Kijk voor meer informatie en alle mogelijkheden op de website. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar info@desokkenbaas.nl.