Resultaat 1–48 van de 104 resultaten wordt getoond

Alle sokken

Alle sokken van De Sokkenbaas hier voor jou op een rij. Word een echte sokkenbaas en kies jouw favoriete merk, prints en kleuren. Met meer dan 40 soorten Happy Socks en een mooie collectie Unabux-sokken is het perfecte paar voor jou er altijd bij. In de vorm van een sokkenabonnement of per paar te koop, wat jij wil, en binnen een dag in huis! Mannen, vrouwen en kinderen in de vrolijkste sokken op aarde: dat mag gezien worden.

 
  • 40+ soorten Happy Socks
  • Binnen één dag in huis
  • Sokkenabonnement mogelijk
  • Aangesloten bij Webshop Keurmerk
  • Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,4
 

De bazen onder de sokken

Sokken voor groot en klein, voor de fanatieke sokkenbazen of de drukke sokkenbazen. Originele designs in de vrolijkste kleuren voor unieke mensen. De Sokkenbaas heeft de allermooiste, uniekste en leukste sokken voor jou: de bazen onder de sokken vind je hier in de shop. Heb je geen tijd om zelf sokken uit te zoeken of wil je graag verrast worden door ons? Kies voor een sokkenabonnement van Happy Socks of Unabux sokken en je hoeft nergens meer aan te denken. Happy Socks of sokken van Unabux zijn ook superorigineel als cadeau. Voor volwassenen, maar er zijn ook Happy Socks en Unabux voor kids!

 

Sokkenabonnement: voor de échte bazen

Altijd de vrolijkste modellen, zonder dat het je tijd kost. Je hoeft nooit meer te denken aan het kopen van nieuwe sokken, wij kiezen de leukste modellen voor je uit! Heb je voorkeur voor een bepaald model? Geef het door en wij doen de rest. Je wordt maandelijks, iedere twee maanden of iedere drie maanden verrast met verse, nieuwe sokken! O ja, ook niet onbelangrijk: met een abonnement ben je goedkoper uit, want je betaalt geen verzendkosten. Heb jij een vraag over de sokken abonnementen van De Sokkenbaas? Neem contact met ons op; wij helpen je graag!

test